Heb jij een winkel in het hartje van Den Haag, dan weet je het wel: je betaalt de hoofdprijs voor de winkelruimte en dan zou je er ook nog een magazijn moeten invoegen. Dat is bijna niet te doen. En met de nieuwe milieuzones mogen vrachtwagens niet eens meer bij jou voor de deur komen lossen. Je kunt dus maar beter je magazijn op afstand hebben en dan de spullen die je nodig hebt op afroep laten komen. Dat kan bij Opslagruimte Den Haag. Je huurt bij Opslagruimte Den Haag een ruimte waar alleen jij, onder bepaalde voorwaarden, en de medewerkers van Opslagruimte Den Haag in kunnen. Het is dus volkomen veilig om daar je spullen op te slaan. Dit kan gaan om een tijdelijke opslag, maar ook om een opslag voor de langere termijn.

Wanneer is Opslagruimte Den Haag de ideale oplossing?

Heb je veel kunnen inkopen voor een goede prijs en verwacht je dat je al deze spullen snel kunt verkopen? Dan is Opslagruimte Den Haag de perfecte oplossing. Ben je wat overenthousiast geweest en heb je misschien wel te veel ingeslagen van een bepaald item en weet je even niet wat je ermee moet? Ook dan biedt Opslagruimte Den Haag de ruimte voor jou. Wil je de spullen uit de opslag geleverd hebben? Dan regelen ze dat daar voor je. Met elektrische bestelauto's wordt jouw voorraad, op afroep, bij je afgeleverd. Dat is wel zo handig.

Heb je naast je winkel ook een webshop?

Ook dan kun je terecht op deze locatie net buiten het centrum van Den Haag. De mensen daar kunnen voor jou je orders picken en alles verzendklaar maken en verzenden. Deze service wordt fulfilment genoemd. Jij hoeft je daar dan geen zorgen over te maken en je hoeft je kostbare winkelruimte niet op te offeren om een ruimte te maken voor opslag en verpakken van alle bestellingen.

Wat kan er nog meer?

Er kan nog veel meer op deze locatie. Omdat deze net buiten de stad is gevestigd kunnen ook transporteurs er gebruik van maken. Ze kunnen hier hun waren lossen, maar ook direct weer laden om een volgende rit aan te pakken. Op deze manier kan het wagenpark veel efficiënter worden gebruikt. Omdat je bijna nergens meer met de vrachtauto de stad in mag, is dit de perfecte oplossing. Er staan mensen voor je klaar om de goederen in ontvangst te nemen en om je te helpen lossen en weer te laden. Hoe handig is dat?