Financiering is een lastig ding. Je moet goed weten wat je doet en je moet stevig in je schoenen staan om te krijgen waar je recht op hebt. Toch is de tijd om overal een accountant voor in te huren voorbij. Je staat er alleen voor. Althans, is dat zo? Nee, volgens ons niet. Wij willen je namelijk maar al te graag helpen met alles omtrent financiën. We willen je alles kunnen bieden wat jou erbij kan helpen om die ene financiering rond te krijgen die ervoor zorgt dat je kunt doen wat je wil. 

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening kun je voor van alles gebruiken, het is niet voor niets een persoonlijke lening. Een persoonlijke lening kun je bijvoorbeeld gebruiken wanneer je een nieuwe tuin wil aanleggen, een nieuwe auto wil kopen of het wil gebruiken voor het financieren motor. Je zet een persoonlijke lening in indien je een grote uitgave wil doen die niet onder de noemer ‘zakelijk’ valt en je deze zelf niet kunt financieren. Een persoonlijke lening kun je afsluiten met veel verschillende voorwaarden. Die voorwaarden kun je samen met de geldschieter bepalen. Zo kun je de looptijd, de betalingstermijnen en de grootte van de betalingen allemaal bepalen. Al met al; je moet aan veel denken. Gelukkig denken veel geldschieters met je mee en hebben ze vaste voorwaarden voor bepaalde situaties. Daarnaast kun je een persoonlijke lening gemakkelijk online afsluiten. Je moet dan een aanvraagformulier doen en hier vind je alles over de lening wat je moet weten. 

Zakelijke lening

Deze lening kan puur zakelijk worden ingezet. Dit betekent dat je dit kunt inzetten voor wat extra financiële ruimte, voor een nieuwe machine, voor nieuw apparatuur en ga zo maar door. Een zakelijke lening kun je ook online afsluiten, maar aangezien dit vaak om grotere bedragen gaat is het wel handig deze leningen zorgvuldiger te overwegen. De voorwaarden kunnen verschillen van geval tot geval, zo wordt er veel gekeken naar bijvoorbeeld de cashflow van je bedrijf. 

Hypotheek

De hypotheek is natuurlijk de welbekende vorm van een lening. Eigenlijk vestig je een recht op hypotheek, maar dat terzijde. Wanneer je dit hebt gerealiseerd, kun je er een huis mee aanschaffen. Deze leningen staan vaak vast voor een langere tijd. De rente kun je ook voor die tijd vastzetten, of die kan flexibel zijn. Daarnaast dien je goed te kijken naar de betalingstermijnen, boetes omtrent vroegere aflossingen en ga zo maar door.