Je hebt veel soorten marketing. Benaderingen via sociale media, benaderingen die je niet eens doorhebt maar onderbewust werken en zo kunnen we wel even doorgaan. De ene is opzichtiger dan de ander, de een is duurder dan de ander en de een is effectiever dan de ander. De kans is groot dat je al vele tactieken hebt uitgeprobeerd maar dat je er nog niet écht tevreden over bent. Geen zorgen, dit is heel begrijpelijk en heel normaal. Wij willen je hier best mee helpen. We hebben namelijk, speciaal voor jou, een hele makkelijke manier gevonden om marketing door te voeren. Het is effectief, makkelijk en goedkoop. Hoe je dit verder doet? Dat vertellen we je graag hier. Wat jij moet doen? Ook dat lees je hier, maar je zult eerst even geduld moeten hebben en deze blog moeten lezen. 

Polaroid foto’s

Polaroid foto’s; je kent ze hoogstwaarschijnlijk wel. Mocht je ze niet kennen, dan bij deze een kleine, korte introductie. Polaroid foto’s zijn al tientallen jaren zeer populair en hebben hun comeback gemaakt. Het merk Polaroid is het bekendste merk dat deze foto’s maakt, maar er zijn nog andere merken die dit type foto’s kan maken. Je hebt een kleine camera, deze kan flitsen of niet en na het maken van de foto print hij direct een foto af uit de camera. Dit geeft een beetje een vintage look en dat is erg gewild de afgelopen jaren.

Hoe kun je dit als bedrijf inzetten?

Je zult je dan misschien afvragen ‘hoe kan ik dit als bedrijf zijnde inzetten?’. Terechte vraag, maar het antwoord is makkelijk. Met het gebruiken van een sticker frame Instax natuurlijk. Zoals gezegd zijn er meerdere ‘soorten Polaroid foto’s’. Instax is hier eentje van. Na het printen van de foto kun je een gepersonaliseerde frame hieromheen plakken. Je kunt hier je eigen merk voor gebruiken. Vele bedrijven zoals Gucci, Hema en ga zo maar door hebben dit al gedaan en dit is erg succesvol gebleken. Je creëert hiermee een heus polaroid evenement; je eigen frames met je eigen merk voor je eigen evenement. Mensen zullen dit onthouden en bewaren, ideaal als marketing dus. Je kunt dit helemaal naar wens aanpassen, zoals jij wil. Of dit nu met alleen een subtiel logo is, of met een hele opzichtige tekst. Geef bijvoorbeeld een feestje, laat hier een fotograaf komen die de foto’s maakt en gebruik die frames; subtiele maar effectieve marketing!