Ben je meubelmaker? Dan zal gemelamineerd spaanplaat een materiaal zijn dat je met enige regelmaat gebruikt. En dat heeft natuurlijk een reden. Gemelamineerd spaanplaat is spaanplaat dat is voorzien van een mooie, gladde afwerkingslaag die je verder niet hoeft te behandelen. Daardoor is gemelamineerd spaanplaat uitermate geschikt voor het maken van kasten en andere kleine meubelen. Je kunt met gemelamineerd spaanplaat een complete inloopkast voor je klanten maken in werkelijk alle kleuren van de regenboog. Je kunt hier ook gekleurd MDF voor gebruiken. Dat is dan weer MDF dat door en door gekleurd is. Je ziet dan geen verschil met het oppervlak en het zaagdeel.

Met gemelamineerd spaanplaat maak je alle kasten die je je kunt bedenken

Heb je de opdracht om een flinke inloopkast te maken? Dan is het materiaal dat je wilt gebruiken écht gemelamineerd spaanplaat. En dat is niet voor niets. Deze soort spaanplaat is gemakkelijk te be- en verwerken en je kunt er direct een glad oppervlak mee maken. Je hoeft deze soort spaanplaat niet na te behandelen of te schilderen. De extra laag zorgt ervoor dat het er altijd direct netjes uitziet. De inloopkast zal bestaan uit verschillende soorten kasten. Zo zul je een hanggedeelte hebben voor overhemden en jurken, legplanken voor truien en shirts en lades voor accessoires. Deze kast zal dagelijks gebruikt gaan worden, dus je kunt alleen maar kiezen voor het beste materiaal.

Een tevreden klant zorgt voor meer klanten

Hoe beter jij je werk doet, hoe tevredener jouw klant is en hoe meer klanten je zult krijgen. Dat heeft niet alleen te maken met de mond-tot-mond reclame, maar ook zeker met de reviews die je klanten over jou achterlaten op internet. Door de juiste materialen voor iedere klus te gebruiken, zorg je ervoor dat iedere klus perfect kan worden afgerond. En dat is nu precies wat jij wilt. En je klanten worden daar ook nog eens heel erg blij van!

Bestel je materialen online

Wil je snel aan de slag voor een nieuwe klant? Dan breng je eerst in kaart wat de wensen zijn. Dan breng je een offerte uit en bij akkoord kun je direct gaan beginnen. Je hebt dan wel de juiste materialen nodig. Het gemelamineerd spaanplaat kun je gewoon online bestellen. Dat is wel zo gemakkelijk. Je bewerkt deze soort spaanplaat heel gemakkelijk met een decoupeerzaag met fijne tanden. De verbindingen maak je, als het even kan met deuvels. Je hebt dan onzichtbare, sterke verbindingen die geen kant meer uit gaan!