Als we de afgelopen tijd iets hebben geleerd, is het dat je je gezondheid moet koesteren en dat je hier zelf verantwoordelijk voor bent. Jij bent degene die je lichaam in de beste staat moet brengen. Sporten, voldoende slaap, stress vermijden, het juiste voedsel naar binnen krijgen en natuurlijk ook voldoende drinken! Het draagt allemaal bij aan een goede gezondheid. Laten wij van de Drankerij ons nou net richten op drinken. Wij kunnen dus mooi inspelen op ervoor zorgen dat je voldoende drinkt. Nee, we hebben het niet over liters wodka. We hebben het over de drankjes die het meest gezond voor je kunnen zijn. Ze zijn misschien niet het allerbeste voor je, maar ze zijn zeker een gezonder alternatief voor die vieze, chemische cola. 

Kombucha

Het is een gefermenteerd drankje wat de nodige voordelen wat betreft gezondheid met zich meebrengt. Dat kan natuurlijk maar eentje zijn: kombucha. Kombucha is een voeding voor je lichaam, het is ontzettend goed voor je. Je moet ervoor zorgen, indien je zelf kombucha gaat maken dan, dat dit fermentatieproces hygiënisch, veilig en secuur verloopt. We snappen ook wel dat dit veel moeite kost. Je kunt daarom gemakkelijker kombucha bij ons bestellen. Je hebt het de volgende dag nog in huis! Kombucha is eigenlijk een thee die gefermenteerd is. Het bevat enorm veel probiotica, antioxidanten en meer. Deze stoffen zorgen ervoor dat ziektes en bacteriën makkelijker worden bestreden, het versterkt je immuunsysteem. Daarnaast komt uit sommige onderzoeken dat het de kans op kanker verminderd en dat het helpt bij patiënten met diabetes type 2! De lijst met voordelen is eindeloos en daarom staat deze dan ook met stip op nummer 1.

Mixdrankjes

We willen allemaal wel eens een mixje drinken of een lekkere cocktail achterover slaan. Dat drank over het algemeen niet gezond voor je is, is bekend. Toch betekent dit niet dat je het maar nog slechter moet maken met allerlei chemische mixdrankjes. In zo’n geval komt Double Dutch in het spel. Zij bieden dé mixdrankjes die de basis vormen voor een lekkere cocktail én ze zijn gezond; hoe tof is dat! Zo bevatten de drankjes weinig calorieën, is de basis gevormd met fruit en zit er nauwelijks suiker in. Als je dan toch die ene cocktail wil drinken, dan kun je deze drankjes van Double Dutch maar beter gebruiken om het wat verantwoordelijker te maken!