Misschien overkomt het je wel eens: je hebt een hele mooie outfit bedacht, maar je hebt geen schoenen die er bij passen. Dit is natuurkijk heel erg zonde, want schoenen maken of breken je outfit. Het is daarom ook handig om wat verschillende schoenen te hebben voor verschillende gelegenheden en verschillende outfits. Bovendien moeten je schoenen van goede kwaliteit zijn, aangezien je hier de hele dag op moet staan. Voor goede en mooie schoenen hoef je echter helemaal niet zo ver te zoeken. Nubikk heeft mooie én goede schoenen. Wil je meer weten over dit merk? Lees dan snel verder!

De productie achter de schoenen

Nubikk heeft hele mooie producten, maar deze producten zijn ook nog eens heel duurzaam. Nubikk doet er namelijk alles aan om haar ecologische voetafdruk te minimaliseren. Zo zijn hun schoenendozen gemaakt van gerecycled papier, waardoor er dus minder afval is. Daarnaast is al het plastic uit de schoenendozen gehaald. Alle kleine stickertjes en andere plastic onderdelen zijn vervangen door het gerecyclede papier waar de doos ook van is gemaakt. Ook vindt de gehele productie plaats in Europa en hiermee steunen ze dus (relatief) lokale bedrijven. De schoenen worden dus met de hand gemaakt in Portugal. Ook houden ze een oogje op de arbeiders in de fabrieken en zorgen ervoor dat zij veilig zijn en op een gezonde plek werken.

Meer over Nubikk

Nubikk is gespecialiseerd in schoenen en verkopen dan ook voornamelijk goede schoenen. Je kan er terecht voor mooie herenschoenen, Nubikk damesschoenen en ook voor kinderschoenen. Zo kan het hele gezin dus in één keer slagen. Ze verkopen verschillende soorten schoenen. Mannen kunnen er bijvoorbeeld mooie sneakers of boots kopen, maar ook handige slip-ons of klassieke derby’s. Voor Nubikk dames hebben geluk, want er zijn net wat meer categorieën voor damesschoenen. Zo kan je kiezen uit sneakers, boots, enkellaarzen en hoge laarzen. En naast slip-ons en sandalen zijn er ook mooie loafers voor dames. Voor kinderen zijn er mooie en leuke sneakers met verrassende printjes.

Laat je verassen door nog meer producten

Naast Nubikk schoenen is er ook keuze uit een heleboel accessoires. Zo heeft Nubikk een hele collectie aan tassen. Van cross-body tassen tot draagtassen, Nubikk heeft ze in allerlei vrolijke kleuren. Daarnaast heeft Nubikk ook nog kleding. De collectie bestaat voornamelijk uit sweaters, hoodies en joggingsbroeken en is dus ideaal voor mensen die een relaxte stijl hebben. Ook verkoopt Nubikk de leukste sokken die te combineren zijn met hun mooie schoenen.