Ben je al een paar jaar bezig als klusjesman of -vrouw? Heb je al die tijd al hetzelfde gereedschap, maar beginnen sommige items wat mankementen vertonen? Dan is het tijd om eens goed te kijken naar nieuw elektrisch gereedschap. Je moet af en toe in je bedrijf én in jezelf investeren. Elektrisch gereedschap dat hapert of niet meer heel secuur werkt is gevaarlijk gereedschap. Kijk eens naar elektrisch gereedschap van Bouwmaat. Het elektrisch gereedschap van Bouwmaat is allemaal van topkwaliteit en veilig. Je moet het, natuurlijk, wel op de juiste manier gebruiken, dat spreekt voor zich. Of je nu een nieuwe zaagtafel, een nieuwe elektrische boormachine of een nieuwe afkortzaag nodig hebt, je kunt hier allemaal voor terecht bij Bouwmaat.

Elektrisch gereedschap van Bouwmaat is snel geleverd

Het mooie aan het bestellen van elektrisch gereedschap van Bouwmaat is dat je het al snel in huis hebt. Je kunt je oude gereedschap dus, zodra het niet meer (veilig) functioneert, naar het inzamelstation brengen en erop vertrouwen dat je het elektrisch gereedschap van Bouwmaat snel in huis hebt. Wil je het eerst even voelen, bijvoorbeeld omdat je twijfelt tussen verschillende merken? Dan is er altijd een vestiging van Bouwmaat bij jou in de buurt. Daar kun je kiezen uit veel verschillende merken en, bijvoorbeeld, Festool gereedschap kopen.

Goed gereedschap is het halve werk

Nou ja, dát, en je moet weten hoe je er mee om moet gaan. Want ook dat is erg belangrijk. Niet alleen voor het behoud van je gereedschap, maar ook voor je eigen veiligheid. Als jij ZZP'er bent, dan moet je ervoor zorgen dat je altijd weer klaar bent om te gaan werken. En dat gaat wat lastig als je een bedrijfsongelukje hebt gehad. Bestel dus, als je toch nieuw gereedschap gaat bestellen, direct middelen om je persoonlijke veiligheid te vergroten. Denk dan aan goede werkschoenen, maar ook handschoenen, een helm en een mondkapje met filter kunnen een groot verschil maken.

Verzorg je gereedschap goed

Je gereedschap is je bron van inkomsten. Het is dus niet meer dan logisch dat je daar goed voor zorgt. Je maakt het schoon en droog na iedere klus en je ruimt het gereedschap op op de plek die daarvoor is bedoeld. Doe je dit zeer consequent? Dan zul je merken dat je gereedschap langer meegaat dan dat van je concurrenten. Je merkt het dan ook eerder als er een snoertje niet meer helemaal goed vast zit of als er een andere beschadiging heeft plaatsgevonden.