Veel mensen kiezen al gauw voor een zonvakantie. Tijdens je vakantie wil je natuurlijk tot rust komen, waardoor een zonvakantie al snel geboekt wordt. Natuurlijk zijn er ook mensen die niet graag stil zitten. Voor deze mensen is een stedentrip zeker weggelegd. Een stedentrip maakt het mogelijk om veel dingen te zien in een korte tijd. Naast dat er in Europa veel te zien is kun je ook herinneringen maken met je naasten. Wil jij gaan voor een stedentrip? Kijk dan welke steden jij kunt bezoeken!

 

Stedentrip in Barcelona

Barcelona is de op een na grootste stad van Spanje. Dit betekent dat er vaak veel te doen is in Barcelona. Zodra je aan Barcelona denkt, kun je denken aan alle bezienswaardigheden die te zien zijn in de stad. Denk bijvoorbeeld aan de hoge toren met de naam Sagrada Familia. Deze kathedraal is ontworpen door een beroemde architect genaamd Antonio Gaudi. Aan deze kathedraal wordt nog flink aan gebouwd. Wel is het zeker waard om eens binnen in de kathedraal te kijken. 

 

Waar verblijf ik?

Zodra je op een stedentrip wilt gaan is het van belang om te kijken naar waar je wilt verblijven. Door in de stad te kunnen verblijven kun je bijna alle bezienswaardigheden lopend bereiken. Een stedentrip Barcelona biedt je genoeg verblijven. Hoeveel luxe je wilt, hangt van jezelf af. Je kunt namelijk verschillende hotels met een zwembad vinden. Zo kun je in de avond heerlijk tot rust komen in het zwembad. 

 

Een goedkope vakantie naar IJsland 

Wil je voor een lichte prijs op vakantie? Dan kun je kijken voor een vakantie naar IJsland. In IJsland kun je soms het noorderlicht bekijken. Om de beste ervaring te hebben is het verstandig om het land in de wintermaanden te bezoeken. In IJsland kun je ook op stedentrip. Zo kun je kijken voor een stedentrip Reykjavik. In de stad Reykjavik zijn er veel verschillende bezienswaardigheden die je kunt bekijken. Wil je ook tot rust komen tijdens je vakantie in IJsland? Bezoek dan eens Blue Lagoon. Blue Lagoon ligt midden in een lavaveld, waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht tussen de bergen. Je kunt heerlijk in je bikini of zwembroek genieten van het verwarmde water van maar liefst 39 graden! Veel toeristen bezoeken deze wel bekende attractie om heerlijk tot rust te komen. Wil je nou meer weten over vakanties in IJsland? Bekijk dan even de site! Hier vindt je meer informatie over jouw vakantie naar IJsland.